La investigació dels Mossos d'Esquadra conclou que la mort de la parella a trets en l'habitació d'un hotel de Cadaqués va ser un «suïcidi pactat». L'autòpsia hauria confirmat que van morir per arma de foc i ja es treballava amb la principal hipòtesi que hauria estat una mort acordada.

La fiscalia de Rennes ha sol·licitat a les autoritats espanyoles una investigació europea sobre la mort dels dos joves trobats a l'habitació d'un hotel a Cadaqués el 17 d'octubre. Segons un mitjà francès, Ouest France, eren veïns de la zona d'Ille-et-Vilaine, on la familia de la noia havia denunciat la desaparició. El noi tenia antecedents per robtori.

Al mitjà francès, el fiscal, Philippe Astruc, confirma que «una geolocalització de la línia telefònica d'aquest últim ubicat a Espanya» va permetre localitzar-los.

Dos dies després, el Centre de Cooperació de Policia i Aduanes va informar a la brigada de Bain-de-Bretagne sobre la mort dels dos joves. Segons la informació del mitjà francès, la jove acabava d'arribar de la ciutat de Guichen, al sud de Rennes i se n'havia denunciat la desaparició el 15 d'octubre.

El noi, de 29 anys, també era resident del mateix sector i conegut per la policia. Havia estat condemnat per diversos robatoris, un d'ells, el 2014 pel qual va ser condemnat a cinc anys de presó.

Les morts estan relacionades aparentment amb l'ús d'arma de foc, va indicar el fiscal que, per tal de poder tenir accés a la informació i rebre les comunicacions, va demanar que s'obrís la investigació europea.

Els dos cossos van ser trobats pel personal de l'hotel Playa Sol de Cadaqués i els Mossos van trobar dins de l'habitació l'arma llarga que s'hauria utilitzat.