06 de febrer de 2020
06.02.2020

Costes visita els danys al passeig d'Empúries

Els responables de l'Estat s'han compromès a actuar-hi amb celeritat . L'alcalde ha reclamat mesures per compensar la pèrdua progressiva de sorra a les platges

06.02.2020 | 13:15
L'esvoranc al passeig d'Empúries.

La Direcció General de Costes ha visitat aquest matí els danys a les platges d'Empúries on el temporal va enfonsar un tram del passeig peatonal. Els representants de l'Estat s'han compromès, segons ha informat Ràdio l'Escala, a assumir els més de 200.000 euros i la reparació abans de l'estiu.

L'alcalde, Víctor Puga, ha constatat que al litoral hi ha moltes afectacions però que Empúries podria ser una de les prioritats per la singularitat de l'indret.

L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ha aprofitat per reivindicar de nou mesures per aturar la regressió de la sorra a les platges d'Empúries.

Segons ha manifestat a l'emissora local, els responsables de Costes a Girona tenen un estudi que planteja diferents opcions com la possibilitat de retirar l'espigó construït a Sant Martí que dificultaria la regeneració de les platges. Esperen una reunió a Madrid per posar sobre la taula la problemàtica i les possibles solucions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook