03 de març de 2020
03.03.2020

Els Bombers rescaten una dona ferida en un incendi al seu pis a Figueres

La víctima va patir ferides lleus i va ser traslladada a l'hospital per inhalació de fum L'Ajuntament ha reallotjat tres inquilins pel risc de despreniment

03.03.2020 | 00:03
Els Bombers rescaten una dona ferida en un incendi al seu pis a Figueres

Una persona va haver de ser rescatada pels Bombers en un espectacular incendi la matinada d'ahir a Figueres. Va resultar ferida lleu per inhalació de fum i traslladada a l'hospital de Figueres en ambulància. El foc es va iniciar en un habitatge del centre de la ciutat. Quan els Bombers hi van arribar el foc ja estava desenvolupat i es trobava a la façana. Després d'una inspecció a l'estructura es va decidir reallotjar les tres persones residents al bloc fins que es repari el sostre, que ha quedat en força mal estat. El negoci de la part inferior podrà obrir.

Els Bombers van desplaçar set dotacions fins al carrer Joan Maragall a dos quarts de cinc del matí. L'incendi va afectar el pis d'un immoble de tres plantes i planta baixa. Les flames es van desenvolupar al primer pis i van anar avançant cap a la façana.

Els efectius d'emergències van donar per apagat el foc cap a les sis de la matinada.

A banda de la persona ferida, quatre persones van poder sortir pel seu propi peu i es va confinar també.

L'Ajuntament va revisar posteriorment l'estructura i pel perill del sostre va decidir reallotjar les tres persones que resideixen a l'edifici. El comerç de la part inferior podrà obrir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook