Castelló d'Empúries va patir la nit de Halloween actes vandàlics al centre històric amb destrosses a sis comerços i dos vehicles. Els veïns van advertir la Policia Local, que ja tenia una patrulla a la zona, perquè aquesta nit és habitual patir actes incívics. Les destrosses es creu que les haurien realitzat un grup de persones amb un martell. La Policia Local ho està investigant i l'associació de comerciants demana ajuda als veïns per intentar identificar els autors a través d'imatges de càmeres.

Les incidències s'haurien produït al voltant de quarts de quatre de la matinada, segons les fonts municipals.

Diversos veïns van anar alertant la Policia Local. Com que aquesta nit solen produir-se actes incívics, hi havia una patrulla durant tota la nit a la zona del centre històric. Els autors dels fets, que es creu que eren un grup de persones, van malmetre principalment vidres d'almenys sis establiments comercials. També van trencar el vidre a dos vehicles i van causar danys a alguna altra propietat.

Els responsables van fugir i fins ahir la Policia Local encara no els havia pogut identificar. L'associació de comerciants i empresaris de Castelló i Empuriabrava ha mostrat públicament el rebuig als fets i ha anunciat des dels seus perfils públics que «ens posem en marxa cercant una solució, per reconduir el civisme i la convivència al nostre municipi». També demanen que si algú disposa de càmeres que es revisin per intentar localitzar els autors.

Demanen als veïns que tinguin càmeres de videovigilància que les revisin per si les imatges poden ajudar a localitzar els responsables.