L'Ajuntament de Roses crearà un parc multiaventura de quatre mil metres quadrats a la plaça de la Victòria Catalana amb jocs infantils per a infants de 6 a 12 anys. El projecte ha estat la proposta guanyadora del procés dels Pressupostos Participatius per a aquest any.

S'invertirà 300.000 euros per adequar un espai on hi haurà tirolina, tobogans i altres elements lúdics. La creació d'un nou parc multiaventura a Roses va ser el projecte més votat dels 20 finalistes que arribaren a la fase final del procés participatiu, després d'una selecció prèvia entre més de 300 propostes presentades.

El projecte ha estat ja aprovat inicialment i ara es troba en període d'exposició pública. El nou espai projectat suposarà la remodelació de la plaça de la Victòria Catalana, creant un gran parc lúdic que inclourà dos espais delimitats: un destinat a jocs per a infants de 3 a 6 anys situat a la part inferior, tocant a la Riera Ginjolers, i una altre de jocs per a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys a la zona adjacent al carrer Bernat Desclot.