Els regidors de Junts per Roses, encapçalats per l'alcaldessa, Montse Mindan, es van reunir ahir amb el conseller d'Empresa de la Generalitat, Ramon Tremosa, la directora general de Comerç, Montserrat Vilalta, i més de 30 empresaris del sector de la restauració del municipi. A la reunió, que es va fer per via telemàtica, també hi va participar l'executiva comarcal de Junts de l'Alt Empordà.

Segons ha informat Junts, els empresaris van poder compartir amb el conseller les seves inquietuds davant les dificultats que travessa el sector a causa del tancament forçat arran de la segona onada de la COVID-19.

Ramon Tremosa va analitzar les diferents iniciatives que vol dur a terme la seva conselleria d'Empresa, i es va comprometre a donar suport en tot allò que sigui capaç per reactivar el sector de la restauració un cop s'aixequin les mesures restrictives que impedeixen actualment la seva reobertura.

Els empresaris que van intervenir en el torn de preguntes van valorar positivament l'oportunitat de compartir visions, suggeriments i queixes directament amb el conseller.