Un home de 50 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Banyoles, va morir ahir al matí després de patir una descàrrega elèctrica mentre descarregava pinso amb el camió en una granja a Masarac.

L'home estava manipulant la mànega de descàrrega del camió per omplir de pinso les sitges, quan aquesta va tocar el cablejat elèctric i es va produir una descàrrega elèctrica que ha afectat la víctima. Dos ciclistes que passaven pel lloc dels fets van iniciar la reanimació guiats pel 061 i, finalment, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va certificar-ne la mort.

Fins al lloc dels fets, s'hi van traslladat agents de la comissaria de la Jonquera, efectius de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Figueres, unitats del SEM i els Bombers.

Els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals. efectius de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Figueres, unitats del SEM i els Bombers de la Generalitat. Els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.