Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home a Empuriabrava.

Un ciutadà francès que ahir a la tarda practicava paddlesurf va localitzar un cadàver surant a l'aigua a tocar la desembocadura de la Muga.

Va alertar la Policia Local de Castelló d'Empúries cap a dos quarts de cinc de la tarda i aquests van avisar els Mossos perquè s'hi personessin.

El cadàver de l'home, que anava vestit amb neoprè , feia dies que estava a l'aigua i presenta un estat molt avançat de descomposició.

De moment se'n desconeix la identitat per l'estat del cadàver i la policia està pendent dels resultats de l'autòpsia.

La troballa del cos la va fer l'esportista i es trobava en una zona de canyissars. D'entrada els Mossos descarten signes de violència però estan amatents al resultat de l'autòpsia per descartar-ho del tot.

Aquesta és la zona per on va aparèixer el cadàver a Empuriabrava DdG

Desapareguts

Pel que fa a qui correspon el cadàver, de moment, només se sap que és un home. La policia busca entre les bases de dades de desapareguts de la zona i ho investiga. En el lloc dels fets no hi van trobar cap mena de documentació.

El cos es va descobrir pels volts de les cinc i la Unitat aquàtica dels Mossos després que els investigadors recuperessin els vestigis necessaris a la zona, van extreure'l de l'aigua cap a les nou de la nit i es va fer l'aixecament del cadàver. A banda, a lloc també s'hi van desplaçar el SEM i Bombers.