La Policia Nacional ha detingut a Castelló d’Empúries un home i una dona que operaven com a delinqüents itinerants en diverses ciutats de l’Estat. Se’ls ha detingut com a presumptes autors d’un robatori de telèfons mòbils i ordinadors a un centre comercial de la província de Saragossa valorats en 3.000 euros.

La investigació es va originar a Saragossa però els autors van ser identificats per agents de Cornellà de Llobregat. En paral·lel, investigadors de la comissaria de Figueres van aconseguir identificar-los a prop d’un hotel de Castelló, on han estat detinguts i han passat a disposició judicial.

Els detinguts treballaven de forma coordinada amb dues persones més, per cometre els robatoris i furts. Actualment, la policia continua la investigació per detenir aquestes dues altres persones integrants del grup delinqüent.

Roben un gendarme a la Jonquera

D’altra banda, la Policia local de la Jonquera va detenir ahir un lladre que havia entrat a robar dins una autocaravana aparcada a prop de l’outlet a primera hora del matí. L’home,un francès de 36 anys, es va endur diversos objectes de dins del vehicle, entre els quals un carnet de policia de la Gendarmeria. I precisament, això és el que ha permès arrestar-lo.