Roben a l'estanc de Navata i s'emporten diners i tabac

Els lladres desmunten una finestra per accedir a l'interior del local

Llums d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Llums d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra / ACN

Eva Batlle

Eva Batlle

Uns lladres van robar aquest dimarts a l'estanc de Navata i se'n van emportar diners i tabac.

Aquest robatori amb força en establiment va produir-se cap a quarts de quatre de la matinada en el local ubicat al carrer Nou de Navata. Els delinqüents van poder accedir a l'interior del local entrant per una finestra. No la van trencar, sinó que la van desmuntar. Van treure'n el vidre i van entrar a l'estanc.

Els lladres es van emportar diners -monedes- que tenien tant de l'estanc com de la carnisseria -que està allà mateix-. La quantitat de diners sostrets superaria els 500 euros.

D'altra banda, els lladers es van emportar el cartons de tabac que tenien exposats a les lleixes del local.

Els propietaris viuen al mateix i dormien en els moments dels fets però es van desvetllar dimarts de matinada en sentir l'alarma. Arran d'això, la responsable va baixar al local i es va trobar amb tot regirat.

Des del local encara no tenen el càlcul de la quantitat de tabac sostreta i l'estan recopilant per aportar dades a la denúncia que ahir presentaven als Mossos d'Esquadra de Figueres. Cos policial que té oberta una investigació pel robatori amb força.

Arran del robatori, la policia científica es va traslladar aquest dimarts al local per treure empremptes i possibles vestigis que els portin cap als lladres de l'estanc.

Els lladres després de cometre el robatori van perdre alguns paquets de tabac mentre fugien pel carrer ja que l'alarma segurament els va fer fugir amb més rapidesa.

Segon cop

Els robatoris en estancs sovint suposen quantioses pèrdues pels negocis. En aquest de Navata fa uns 10 anys també els van robar però asseguren que el cop va ser molt més dur per la gran quantitat de tabac sostreta llavors.

Subscriu-te per seguir llegint