Toni Gerez i el celler de Can Roca impartiran tallers a l'Aula Gastronòmica de Roses

Els cursos de la temporada de tardor comptarà amb la participació de xefs i professionals de renom, i s’impartiran entre el 26 de setembre i el 14 de desembre

Toni Gérez, en una imatge d'arxiu.

Toni Gérez, en una imatge d'arxiu. / Empordà.info

Empordà.info

L’Aula Gastronòmica de Roses ja té a punt la nova programació de tallers que ofereix aquesta tardor, entre el 26 de setembre i el 14 de desembre, i que comptarà amb demostracions i formacions de xefs i professionals gastronòmics de renom, que continuaran apostant per la promoció de la cuina de qualitat de proximitat, de temporada i saludable.

La programació inclou un taller sobre plantes aromàtiques i medicinals a càrrec de Guillem Castañé, productor d’Emporarom; un altre dedicat a les herbes de vinya conduït per Evarist March, botànic del Celler de Can Roca; i un darrer sobre aliments fermentats amb perfum d’herbes, a càrrec de la divulgadora Sònia Domínguez.

Altres propostes són el tast de formatges artesanals de proximitat maridat amb vins DO Empordà a càrrec de Toni Gerez, cap de sala i sommelier del restaurant Castell Peralada; el taller sobre entrants i aperitius de cacera que oferirà el xef Marc Descloux (restaurant Draulic); la sessió de cuina tradicional argentina d’Alfredo Medina; i els secrets per elaborar pasta a casa que oferirà la creadora de contingut gastronòmic Fanny Sorrentino.

Els pescadors de Roses tornen a fer-se seus els fogons de l’Aula i conduiran diferents tallers. Les inscripcions (5 € per taller), ja estan obertes i es poden realitzar a través de la web www.rosesgastronomia.cat.