Una furgoneta envesteix dos ciclistes a Cabanes i el conductor fuig

Els Mossos de Trànsit investiguen i denuncien penalment dos homes, un d'ells per fer-se passar per l'altre

Les bicicletes i la furgoneta accidentada a Cabanes

Les bicicletes i la furgoneta accidentada a Cabanes / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Una furgoneta van envestir i ferir aquest dimarts dos ciclistes a Cabanes i dos homes van acabar denunciats penalment pels fets.

Els Mossos de Trànsit van investigar el succés i van descobrir que un home es va fer passar pel conductor per evitar que denunciessin el que va provocar l'accident de trànsit.

Els dos denunciats penalment són un home de 51 anys i un de 34 anys, el primer està acusat de ser presumpte autor d’un delicte de lesions i l’altre com a presumpte autor d’un delicte d’encobriment. Ambdós, que no tenen antecedents, passaran a disposició el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan siguin requerits.

Els fets van tenir lloc el 12 de març, cap a un quart de nou del matí, quan es va produir un accident de trànsit en una pista asfaltada de Cabanes. En una cruïlla amb poca visibilitat el conductor d’una furgoneta no va respectar la prioritat de pas i va envestir dos ciclistes.

En arribar al lloc de l’accident els Mossos van auxiliar les víctimes i van identificar un home que deia que era el conductor de la furgoneta. A causa de l’accident els dos ciclistes van ser traslladats a l’hospital de Figueres on un d’ells va ser intervingut quirúrgicament

Arran dels fets, els Mossos d'Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona (ART) van començar una investigació i van poder esbrinar que el conductor de la furgoneta no era l’home que s’havia identificat com a tal. En realitat, qui havia dit que era el conductor, era el propietari de la furgoneta i havia arribat al lloc dels fets amb posterioritat al sinistre.

Els agents van identificar el xofer real que havia tingut l’accident i, juntament amb el propietari de la furgoneta, van ser denunciats penalment. Un per un delicte de lesions i l’altre per un delicte d’encobriment, informa la policia.