L'alcaldable de Tots per Sant Feliu, Carles Motas, va presentar divendres al vespre la seva candidatura en un acte a Sant Feliu de Guíxols en el qual va fer una crida a la necessitat d'un "canvi amb garanties" en el govern de la ciutat fonamentat en "tres eixos: economia, territori i, per sobre de qualsevol altra cosa, el benestar de les persones". El candidat va sostenir que TSF és la millor opció perquè combina experiència en el govern i l'empenta de la renovació de l'equip, a més del bagatge de quatre anys a l'oposició fiscalitzant durament el govern de CiU i PSC.

L'acte va comptar amb la participació de l'equip central del que serà la candidatura de Tots per Sant Feliu per a les municipals de maig: Sílvia Romero i Josep Saballs.

Romero va incidir en la necessitat de recuperar la idea d'una ciutat "pròspera, moderna, dinàmica i referent al nostre territori" mitjançant la vinculació dels ciutadans i les associacions a la governança del municipi. Saballs, per la seva banda, va afirmar que "hem fet una dura feina de fiscalització i aplicarem el mateix rigor quan siguem al govern".