El dispositiu policial que va començar ahir per arrestar els assassins de Jordi Comas s'ha reprès de forma simultània a les 12 del migdia. Els sis detinguts pel cas -un home d'origen albanokosovar i la resta d'origen marroquí- han arribat als sis domicilis acompanyats dels Mossos d'Esquadra procedents de les comissaries on han passat la nit. Als arrestats els podrien imputar delictes d'assassinat, robatori amb violència i pertinença a grup criminal. A les comarques de Girona hi ha 4 arrestats pel cas, tots d'origen marroquí, que ahir van fer acte de presència envoltats d'altes mesures de seguretat a Platja d'Aro i Palafrugell, on se'ls va localitzar ahir.

El crim va tenir lloc la nit del 18 de novembre del 2012, quan tres encaputxats van assaltar la casa de Comas a Platja d'Aro.

A Platja d'Aro els Mossos han anat a dos domicilis. Un al carrer doctor Fleming número 3 i l'altre al carrer Pineda de Mar, número 25. En el primer lloc, els Mossos hi han portat un jove que vivia al primer pis acompanyat de la seva parella. Un pis que segons els veïns estava ocupat pel detingut. A l'altre pis, a prop de la zona de pubs de Platja d'Aro, hi ha anat un altre ciutadà d'origen marroquí. D'ambdós habitatges, els Mossos s'han emportat documentació en caixes.

A Palafrugell a la mateixa hora, s'han escorcollat dues vivendes més. Una ubicada al número 9 del carrer Notaris i l'altra, al número 10 del carrer Lorca. La resta d'entrades s'han fet a Barcelona, un d'elles almenys, al barri Gòtic de la ciutat.

Els Mossos d'Esquadra han desplegat un fort dispositiu per fer els registres en els domicilis dels delinqüents relacionats amb l'assassinat el novembre de 2012, del llavors president de la FOEG, Jordi Comas. En el dispositiu, que per avui es dóna per tancat, hi han participat agents de seguretat ciutadana, ARRO i sobretot policies de l'Àrea d'Investigació Criminal que portaven investigant el cas des de feia més de tres anys i ara dóna els seus fruits.