El regidor d'Urbanisme de Sant Feliu de Guíxols, Josep Saballs (TSF), ha respost al regidor de MES Pere Albó, a l'oposició, que el butlletí municipal que vol publicar l'equip de govern es basa en el reglament de comunicació aprovat l'any 2005, d'acord amb el qual tots els grups municipals hi tindran un espai per fer les seves aportacions. Saballs contesta així les acusacions d'Albó, que sosté que la publicació serà una eina de «propaganda» de l'equip de govern.

Saballs ha afegit que si Albó va tenir accés a la documentació sobre aquest contracte per a «l'elaboració i impressió d'una publicació periòdica de difusió de la informació d'interès públic per a la ciutadania» és perquè l'actual equip de govern promou la transparència en les seves actuacions. El regidor del govern ha explicat que els grups municipals de l'oposició reben totes les publicacions de l'Ajuntament que apareixen al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat i el Butlletí Oficial de l'Estat.

Quant a l'import -el preu de la licitació del contracte és de 44.575,10 euros anuals (IVA a part)- ha estat criticat per Albó ja que el considera excessiu perquè serien diners que es podrien destinar a altres partides, com l'anterior govern va fer el mandat passat quan va decidir eliminar el butlletí que hi havia. En aquest cas, Saballs ha manifestat que el cost d'aquest butlletí és el que l'anterior mandat es va destinar al sou de vicealcalde -un salari al qual Albó va renunciar el juny de 2012.