02 de agost de 2018
02.08.2018

L'ajuntament de Palafrugell, contra la detenció per l'«escrache» a Llarena

El consistori es posa «a disposició de l'arrestat i de la seva família» i es fa ressò d'una concentració de protesta convocada amb el lema «Jo sóc CDR. Els CDR són el poble!»

02.08.2018 | 18:11

L'equip de govern de Palafrugell ha qualificat d'"abusiva i fora de lloc" la detenció d'un veí d'aquesta localitat per participar en un 'escrache' al jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, que va ser increpat dissabte passat per un grup d'independentistes.

A través de les xarxes socials, el consistori es posa "a disposició de l'arrestat i de la seva família" i es fa ressò d'una concentració de protesta convocada amb el lema "Jo sóc CDR. Els CDR són el poble!".

L'alcalde del municipi des de l'inici de legislatura fins al maig passat, el socialista Juli Fernández, que al seu torn ocupa el càrrec de secretari adjunt d'Organització del PSC, ha criticat també la detenció d'avui per considerar que "no ajuda en absolut a ningú, només a què tot sigui cada vegada més radical".

Fernández ha puntualitzat que està en contra de l'arrest i també del 'escrache' que el va motivar i ha fet una crida "a recuperar el diàleg i trobar una solució política".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook