L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols enviarà en els propers dies la informació que ha requerit el Síndic de Greuges referent al perllongament de l'assignació de funcions de sergent i sotsinspector de la Policia Local. El defensor de les persones va enviar la sol·licitud al consistori el passat 21 de desembre i, segons els terminis establerts per la Llei del Síndic, l'Ajuntament hauria de respondre en els propers trenta dies. Concretament, quinze dies que poden ser prorrogats pel Síndic per quinze més.

Segons Diari de Girona va poder saber ahir, el Síndic demana concretament que s'enviï informació referent al procediment d'assignació de funcions de les dues places objecte d'investigació, la durada de l'assignació i les retribucions que perceben.

El regidor de Seguretat Ciutadana del municipi, Jordi Vilà, va insistir que és una situació que es van trobar de l'antic govern, però va precisar que «contestarem amb tota la informació que tenim i modificarem el que s'hagi de modificar». En el mateix sentit va manifestar-se el regidor de Recursos Humans, Josep Muñoz, que va aclarir que «si alguna cosa no és correcta, farem les modificacions necessàries». La queixa al defensor de les persones la va presentar el sindicat CSIF, que s'ha de reunir amb el consistori el proper dilluns. El president del CSIF a Girona, Rafael Sánchez, va explicar ahir que «no sé què contestarà l'Ajuntament perquè la situació és anòmala».