18 de març de 2019
18.03.2019
Diari de Girona

La Policia Local de Palafrugell recull 12.000 euros pel càncer infantil

El dissabte es va fer l'acte de cloenda de la campanya amb un concert solidari d'havaneres

18.03.2019 | 20:29
La Policia Local de Palafrugell recull 12.000 euros pel càncer infantil

La Policia Local de Palafrugell ha aconseguit recollir 12.000 euros pel càncer infantil amb la campanya #pelsvalents. El cos de policia donarà els diners a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per contribuir a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, un centre pioner a Europa i un dels més grans del món.

El dissabte es va fer l'acte de cloenda de la campanya amb un concert d'havaneres que va aconseguir al voltant de 1.400 euros. Des de finals del 2017, quan va començar la campanya, la recaptació principal ha estat la venda dels «Escuts solidaris» negres i grocs per la lluita contra la malaltia.

A més, el mateix dia la policia va lliurar els premis corresponents al Concurs de Dibuix Escolar centrat en l'educació vial, que organitza el cos policial del municipi. Enguany, més de mil alumnes de les 6 escoles del municipi van participar en aquest concurs, que arriba ja a la 28a edició.

Els guanyadors de cada curs van ser: Pol Romero (P-3, Vedruna); Teodora Ana Maria Diaconesu (P-4, Sant Jordi); Salim El Bakhti (P-5, Barceló i Matas); Noa Bustos (1r primària, Sant Jordi); Mar Ribó (2n primària, Vedruna); Albert Serra (3r primària, Sant Jordi); Mauri Jiménez Santamaria (4t primària, Vedruna); Júlia Sabrià Blanco (5è primària, Sant Jordi); i Abril Jiménez Santamaria (6è primària, Vedruna).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook