01 de abril de 2019
01.04.2019
Diari de Girona

Estrenen una nova aplicació per programar visites mèdiques a la comarca

El sistema entra en funcionament amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat dels usuaris i facilitar-ne la gestió

01.04.2019 | 20:30
Estrenen una nova aplicació per programar visites mèdiques a la comarca

S'estrena una nova aplicació mòbil per programar visites mèdiques a l'hospital de Palamós i diversos consultoris de la comarca. L'aplicació es va posar en funcionament ahir amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat dels usuaris.

El nou sistema per a mòbils i tauletes està disponible gratuïtament al Google Play d'Android o l'App Store d'Apple. L'aplicació APP SSIBE mostra a l'usuari totes les visites programades. A més, es pot demanar hora, realitzar canvis d'hora i data i anul·lar la visita. Altres utilitats que ofereix són la visualització del temps d'espera a urgències, les darreres notícies d'actualitat i les adreces i telèfons dels centres.

Per altra banda, permet gestionar també les visites de familiars o persones a càrrec, com poden ser els menors, i està previst que en un futur incorpori també la gestió de les visites d'atenció hospitalària.

Abans d'utilitzar-la cal obtenir la identitat digital, que es pot aconseguir al CAP Palamós, el CAP Palafrugell, el CAP la Bisbal d'Empordà, el CAP Torroella de Montgrí, l'hospital de Palamós i Palamós Gent Gran.

El sistema ha estat llançat pels Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE), que gestionen l'hospital de Palamós i diversos centres de la comarca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook