Els Mossos d'Esquadra han detingut in fraganti dos homes mentre forçaven la porta d'una casa a Sant Feliu de Guíxols. Un d'ells, a més, ha estat arrestat tres vegades en cinc dies. Els detinguts són dos joves, de 21 i 19 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Feliu de Guíxols. Estan acusats de ser els presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van passar el 16 de juliol, cap a dos quarts d'onze del matí, a l'avinguda Joan Casas, on els agents van saber que hi hauria tres homes que estaven mirant en actitud sospitosa a una casa.

Els policies van anar cap al lloc i van observar un home que vigilava des de l'exterior d'un domicili i, a dins del jardí, un altre home amb un tornavís de grans dimensions forçant la porta d'accés.

Ràpidament, els mossos van detenir els dos homes, mentre que el tercer que es trobava a la part de darrere de la casa va aconseguir fugir. Els detinguts, amb nombrosos antecedents, van passar el dia 17 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció, que els vadeixar en llibertat amb càrrecs.