10 de agost de 2019
10.08.2019

Seixanta multes per incivisme en sis mesos a Palafrugell

Campanya de la Policia Local per evitar que els veïns dipositin deixalles fora dels contenidors

10.08.2019 | 00:29

L'Ajuntament de Palafrugell ha posat 64 multes en els sis primers mesos de l'any per fer un mal ús del servei d'escombraries. La majoria de les sancions s'han tramitat contra empreses o particulars que han deixat els residus fora del contenidor, o que han separat malament les deixalles.

De fet, aquest darrer any, des del consistori han pres mesures per intentar millorar el servei com augmentar la freqüència de pas dels camions encarregats de la recollida, arranjar les instal·lacions que no estaven en bon estat o posar dues persones encarregades d'informar la ciutadania.

Així, explica el consistori, les 64 multes suposen un 85% de totes les que es van posar el 2018, fet que fa pensar que aquest any se superarà la xifra.


Noves tasques de prevenció

A més, amb la constitució del nou ajuntament també es va decidir crear una nova regidoria de Via pública, que integrarà la gestió de la neteja viària i la gestió de residus.

Pel que fa al trànsit, el municipi també ha activat en els darrers dies una intensa tasca de prevenció amb diferents controls. De fet, només durant el passat cap de setmana, la Policia Local va detectar 28 conductors que van donar positiu en consum d'alcohol i cinc més de substàncies estupefaents

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook