Un pi de grans dimensions va caure ahir a la nit al passeig del Mar de Palamós i va anar a parar damunt d'una furgoneta que es trobava estacionada. Afortunadament, a l'interior del vehicle no hi havia ningú i el succés tan sols va provocar danys materials. Es desconeixen les causes que van provocar que l'arbre es desplomés.

Els fets van passar pels volts de les dotze de la nit al passeig del Mar a l'alçada de l'edifici Jaume II. Aquest bloc d'habitatges té una zona enjardinada amb diversos pins, palmeres i arbustos que fan d'accés a l'edifici pel vessant del passeig.

Va ser un d'aquests pins que es va desplomar i va impactar damunt d'una furgoneta estacionada en una zona de càrrega i descàrrega. Cap persona va resultar ferida, ja que en el moment de l'impacte no hi havia ningú a l'interior del vehicle. L'arbre mesurava uns 10 metres d'alçada.

Efectius de la Policia Local de Palamós i Bombers de la Generalitat van actuar per retirar el pi del damunt del vehicle que, alhora, també ocupava una part de la calçada. Les extenses branques impedien la correcta circulació de vehicles i persones per un dels vials més concorreguts de Palamós. La Policia Local va realitzar un cordó de seguretat i va tallar el pas de vehicles en aquest carrer per facilitar les tasques de retirada de l'arbre.

Fins a quarts de dotze del migdia d'avui, el passeig del Mar ha continuat tallat per realitzar tasques d'inspecció i control per part de l'Ajuntament de Palamós. Els treballadors municipals han realitzat reconeixements a la resta d'arbres propers a la zona per evitar que la situació es pugui repetir.

La caiguda de l'arbre va generar molta expectació i desenes de ciutadans van apropar-se al lloc de l'incident.