31 de octubre de 2019
31.10.2019
Diari de Girona

L'institut Montgrí amplia la seva oferta amb un cicle formatiu orientat a l'esport

Els alumnes fan classes teòriques i pràctiques amb sessions de conducció de BTT i activitats de primers auxilis

31.10.2019 | 00:09
Un grup d'alumnes del cicle.

L'institut de Torroella de Montgrí reforça la seva aposta per la sostenibilitat i el turisme actiu amb la posada en marxa d'un nou cicle de grau mitjà de Conducció d'activitats Fisicoesportives al Medi Natural. Segons l'Ajuntament, la nova proposta formativa ha arrencat aquest curs amb molta força, ja que es van cobrir les 25 places que s'oferien i es va generar una llista d'espera amb més de 40 alumnes.

Els pilars sobre els quals se sustenta el cicle són el centre, l'Ajuntament i el Parc Natural, i les empreses especialitzades, que tenen un pes molt important en el conjunt de l'economia local. El curs acadèmic té una durada de 1.400 hores.

Els alumnes fan classes teòriques i pràctiques, amb moltes sessions d'activitat física i treball a la natura: conducció de grups en BTT, a peu i a cavall; conducció d'activitats en el medi aquàtic, primers auxilis, seguretat i supervivència, fonaments d'activitat física i administració i gestió d'empreses, entre d'altres matèries. Finalment, el centre demanarà ampliar el número d'hores destinades a activitats al medi aquàtic per tal de reforçar aquesta formació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook