Un conductor que triplicava la taxa d'alcoholèmia va patir una sortida de via a Tamariu, la matinada de diumenge a dilluns, que va acabar amb el cotxe incendiat. El xofer, un veí de Palafrugell de 30 anys, va patir ferides lleus i el cotxe va quedar destrossat per les flames. L'accident de trànsit es va produir durant la matinada d'ahir quan el cotxe es va estampar contra el voral, a la cruïlla de Tamariu per anar al far de Sant Sebastià. El vehicle no només va quedar destrossat en la seva part frontal, sinó que també es va encendre i va quedar envoltat de flames.

El conductor va patir ferides lleus i està fora de perill. El SEM el va traslladar a l'hospital de Palamós, on va estar ingressat fins ahir al migdia. Els Mossos d'Esquadra de Trànsit li van fer el control d'alcoholèmica, que va donar una taxa de 0,88 mg/litre d'aire expirat. Per tant, va més que triplicar la taxa màxima permesa, situada als 0,25 mg/litre. La rapidesa en l'arribada i l'actuació dels agents va ser clau per evitar mals majors en aquest accident, asseguren des del cos. Els Mossos han denunciat el conductor per ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit, en concret, per haver ingerit begudes alcohòliques. El denunciat és un home de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Palafrugell. Els dies vinents són dates on la Policia Local reforçarà més els controls d'alcoholèmia, bàsicament per l'acumulació de sopars i dinars relacionats amb les festes de Nadal. Per aquest motiu cal extremar la precaució al volant i evitar agafar el cotxe si no s'està en plenes facultats.

Un altre vehicle cremat

D'altra banda, aquest mateix cap de setmana, al carrer Martí Jordi Frigola de Palafrugell, es va cremar una furgoneta que estava estacionada per motius que es desconeixen. Els agents de la Policia Local es van veure obligats a trencar els vidres de dos vehicles que es trobaven aparcats al costat per tal que no patissin cap dany i no quedessin atrapats per les flames.