Un treballador de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni presenta símptomes coincidents amb el COVID-19.

A falta de la confirmació i per posar fi als rumors que corren pel municipi, l'ajuntament ha pres "totes les mesures necessàries per evitar el contagi i propagació" del coronavirus, segons informa en un comunicat. Aquestes impliquen garantir els serveis mínims a la ciutadania i manté l'atenció ciutadana per telèfon, mail i a través de la seu electrònica.

L'alcalde de la població ho explica en el següent vídeo, que ha difós el consistori a través de les xarxes socials aquest matí:

Per aturar la propagació del COVID-19 l'Ajuntament ha organitzat un sistema de treball a distància. Tots els espais municipals també restaran tancats al públic i al personal, excepte als treballadors que facin la cobertura de serveis mínims.

Els serveis mínims municipals que es garanteixen són: l'atenció telefònica a la Policia Local així com un patrulla; també es mantenen serveis mínims en els serveis econòmics per garantir el pagament a proveïdors, servei de recollida d'escombraries i neteja viària, neteja dels edificis en ús. També es manté l'atenció telefònica, per mail i la seu electrònica de l'Oficina d'Atenció Ciutadana; els equips de treball i teletreball de Serveis Socials, així com Servei d'Atenció Domiciliària amb mesures de protecció i el servei d'informàtica per garantir el treball virtual de la resta del personal.