Un motorista ha mort a l'hospital Josep Trueta després de resultat ferit crític en una sortida de via aquesta matinada a Palafrugell.

El jove, de 23 anys, ha ingressat a l'hospital Trueta, on el SEM l'ha traslladat en ambulància. Però aquest matí ha perdut la vida al centre sanitari després de no poder superar les ferides.

L'accident de trànsit ha tingut lloc pels volts de les dues de la matinada, a l'altura del quilòmetre 0,9 de la carretera GIP-6543.

En aquesta via local, ràpidament s'hi han traslladat els Mossos d'Esquadra amb tres patrulles, els Bombers amb dues dotacions i el SEM amb tres ambulàncies.

Quan els serveis d'emergència hi han arribat s'han trobat el jove que havia caigut a dins d'una canal i en la qual no hi havia aigua.

El noi ha resultat crític arran de la caiguda en aquest marge de la via i posteriorment, ha mort a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit investiguen l'accident mortal.

Es tracta del segon accident de trànsit mortal des que hi ha en vigor l'estat d'alarma a les comarques gironines.

A Girona, es tracta de la novena víctima mortal d'un sinistre viari des de principis d'any si es tenen en compte els ocorreguts en vies urbanes i interurbanes.

Pel que fa al primer accident mortal en estat d'alarma, va ser el d'un jove vianant que va morir atropellat a l'AP-7 a Salt. Abans de l'accident se l'havia vist circulant amb bicicleta sense llum per l'autopista.