Les visites programades d'atenció primària han començat aquest dilluns a algunes consultes del Baix Empordà de les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) de la Bisbal d'Empordà, Palafrugell, Palamós i Torroella de Montgrí, després de la suspensió a causa de la Covid-19.

Segons informa Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, el Centre d'Atenció Primària (CAP) del primer d'aquests municipis s'ha posat en marxa, així com dos dels seus diferents consultoris vinculats, en aquest cas els de Vulpellac i Corçà, mentre que la resta ho faran de manera progressiva.

La situació es repeteix a l'ABS de Torroella de Montgrí i en les seves consultes de l'Estartit, Gualta, Serra de Daró, Verges, Jafre i la Tallada d'Empordà.

A partir del 15 de juny serà el torn de Palafrugell, amb els seus espais vinculats a Begur i Pals, i de Palamós, inclòs en aquest cas Sant Antoni de Calonge.

Moltes de les visites programades es realitzaran a través de telèfon i, a les presencials, es prohibeix la presència d'acompanyants excepte menors i persones dependents.