Els psicòlegs gironins celebren la seva festa anual a Calonge

També s'entreguen els premis de la 34a edició del Concurs Literari d'Articles de Psicologia Lluís Maruny

La celebració al castell de Calonge, dissabte passat.

La celebració al castell de Calonge, dissabte passat. / Col·legi de Psicòlegs de Girona

DdG

Dissabte passat els psicòlegs gironins van celebrar la tradicional Festa de la Psicologia, una reunió informal que els professionals celebren anualment per retre homenatge a la professió.

 Enguany, el castell de Calonge va acollir els actes que s'inclouen dins d'aquesta celebració anual, que destaca per la publicació dels articles guanyadors que han participat en la XXXIV edició del Concurs Literari d'Articles de Psicologia Lluís Maruny de la Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

 L'acte va comptar amb la participació institucional de Guillermo Mattioli i Jacobs, degà del COPC; el president de la delegació territorial de Girona, Àngel Guirado i la presidenta de la delegació territorial de Tarragona, Eva Llatser, juntament amb representacions de les Juntes de Govern i Territorials de Barcelona, Girona i Tarragona.

Hi va haver dues categories en els premis, per estudiants de grau i per als llicenciats-graduats. Van premiar psicòlegs d'arreu dels Països Catalans: Maó, Cervera, Reus i Barcelona.

També es van fer els actes de presentació dels nous col·legiats, l'entrega del reconeixement als 25 anys de col·legiació als psicòlegs i psicòlogues que han assolit aquest temps de carrera professional col·legiada i l'actuació, en directe, del reconegut Mag Xevi.