Palafrugell projecta un nou aparcament públic a prop de la zona comercial

Tindrà la capacitat per a 16 turismes, 8 motos, 2 vehicles elèctrics, i comptarà amb una plaça per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda

Nou aparcament al carrer Marçal de la Trinxeria, Palafrugell.

Nou aparcament al carrer Marçal de la Trinxeria, Palafrugell. / Ajuntament de Palafrugell

DdG

Palafrugell té com a projecte la construcció d’un nou aparcament situat al carrer Marçal de la Trinxeria. L’objectiu de crear més places a la zona centre de la vila, és el de poder oferir més zones d’estacionament públiques al voltant de l’espai més comercial del municipi.

Aquest nou aparcament tindrà la capacitat per a estacionar un nombre de 16 turismes i 8 motocicletes. A més, comptarà amb tres places més, una anirà destinada per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda, i dues estaran reservades per a automòbils elèctrics. A l’estacionament s’hi podrà accedir amb vehicle des del carrer Marçal Trinxeria. Per altra banda, també s’hi podrà entrar a peu, però només des del carrer de Torres i Jonama. Aquest fet el fa més proper a l’accés de vianants a la zona centre de Palafrugell.

S’ha fet una previsió de dos mesos per a fer l’execució d’aquesta obra, a la que s’ha adjudicat més de 117.000 euros, dels quals es compta amb la participació d’una ajuda europea a través dels fons Next Generation, amb 76.800 euros en el seu total. Aquesta actuació està cofinançada pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. També compta amb ajudes finançades amb recursos provinents del PRTR (Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència) en el desenvolupament de les actuacions necessàries per a la consecució dels objectius definits en el Component 14 del Pla de Recuperació.