El Museu de la Pesca de Palamós estrena una activitat que barreja art i vi

El museu proposa tallers de pintura i vi i degustacions literàries per sumar públics que no són habituals

L'activitat "L'Art&Vi" que va tenir lloc dissabte passat a l'Espai del Peix.

L'activitat "L'Art&Vi" que va tenir lloc dissabte passat a l'Espai del Peix. / Ajuntament de Palamós

Redacció

El Museu de la Pesca de Palamós ha posat en marxa un programa que vol arribar a nous públics i que té activitats que inclouen art, vi i gastronomia. Batejat amb el nom "Des-connecta amb el Museu de la Pesca", el programa compta amb dues noves activitats culturals que pretenen sumar públics que no són participants habituals de les activitats del museu.

Una de les activitats és "L'Art&Vi", que va començar el dissabte a l'Espai del Peix i va congregar una vintena de persones que van iniciar-se a l'art de la pintura amb l'assessorament de l'artista i exarmador Lluís Rodríguez mentre degustaven vins de la zona.

Aquesta activitat tindrà dues sessions més el 24 de febrer i el 23 de març.

La segona activitat que inclou el programa són les "Degustacions Literàries" i pretén combinar la literatura amb la gastronomia, i tindrà lloc el 23 de febrer amb la participació de l'escriptora Regina Rodríguez, autora del llibre "Les Calces al Sol", i també amb el xef Quim Casellas. Els participants d’aquesta proposta podran fer degustació de cuina marinera gaudint de la conversa amb autors de llibres, obres de teatre o poesia, escollits especialment per a cada sessió.