Palamós obre un nou cicle de xerrades amb els veïns per tractar temes d'interès

Es faran tres sessions als barris del Pla, Sant Joan i el Barri Vell de Palamós.

Una reunió en una passada edició.

Una reunió en una passada edició. / Ajuntament de Palamós

Redacció

Palamós ha obert un nou cicle de reunions entre la ciutadania i l’Ajuntament per a poder parlar de qüestions d’interès per als barris i el municipi.

Les noves trobades es duran a terme la setmana vinent, en un total de tres sessions, i amb l’objectiu de fer retorn de les conclusions de les reunions realitzades el novembre passat, així com per a poder plantejar noves iniciatives i propostes.

L’Àrea de Participació Ciutadana organitza aquestes tres sessions que tindran lloc a tres barris del municipi, Es Pla, Sant Joan i el Barri Vell de Palamós.

Les volen servir per apropar la ciutadania a l’organització municipal, amb l’objectiu de poder parlar directament amb els veïns i veïnes de qüestions d’interès local.

L’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palamós organitza un nou cicle de les reunions veïnals que es varen iniciar com a prova pilot, el novembre passat, i que tenen com a objectiu poder seguir apropant la ciutadania a l’organització municipal.

Les reuions es faran el dilluns dia 26 de febrer l’Àrea de Participació Ciutadana convoca la ciutadania del barri d’Es Pla, a les 19 h, al Centre Obert (c/ de Gaspar Matas 24), ubicat al costat al Pavelló Municipal d’Esports.

El dia següent dimarts 27, serà el torn per als veïns i veïnes de Sant Joan, que també a les 19 h, podran assistir a la sessió que es durà a terme a l’Aula d’Aprenentatge (c/ de la Riera, 31); i per últim, el dimecres 28 de febrer, es tancarà el cicle parlant del barri Vell de Palamós, celebrant la reunió a patir de les 19 h, a l’espai municipal polivalent de les Galeries Carme (c/ de Dídac Garrell i Tauler, 10, 1r pis).

Amb aquestes trobades es vol fer retorn de les conclusions de les reunions realitzades a finals de l’any passat, durant el primer cicle d’aquestes trobades, així com per a poder plantejar noves iniciatives i propostes, creant un canal de comunicació directe entre l’Ajuntament i la ciutadania, amb l’objectiu de poder parlar de qüestions referents, tant dels barris que es visiten com del municipi en general.

Territori i sostenibilitat

Durant aquestes trobades amb el veïnat s’aborden temàtiques com la qualitat de vida, per tal de poder parlar d’educació, formació, ocupació, cohesió i convivència, esports, cultura, infància, joventut o gent gran.

També es debat sobre eI territori i la sostenibilitat, posant damunt a taula temàtiques referents als espais naturals, les infraestructures, la mobilitat, l’habitatge, els equipaments i l’espai públic, entre altres.