Desmantellen un cultiu de marihuana en una casa de Bellcaire que generava queixes veïnals

Els Mossos han detingut el "jardiner" i han intervingut 13,9 quilos de marihuana i 200 plantes

Els cabdells de marihuana de Bellcaire

Els cabdells de marihuana de Bellcaire / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un cultiu de marihuana en una casa que generava queixes veïnals a Bellcaire d'Empordà.

Els agents de la Bisbal han detingut el "jardiner" i han intervingut 13,9 quilos de marihuana i 200 plantes al domicili.

L'arrestat ja tenia antecedents previs per delictes contra el patrimoni i està acusat de ser el presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues i un de frau elèctric.

La investigació policial va començar el mes de setembre de l'any passat arran de les queixes veïnals per la forta olor de marihuana i sorolls que procedien d'una casa del poble.

Els agents de la Unitat d'Investigació van fer diverses indagacions i també es va confirmar que en aquest domicili hi havia un elevat consum elèctric perquè tenia la llum punxada. Això va propiciar que aquest dimecres dia 28 amb el manament judicial fessin l'entrada i escorcoll a la casa.

Van detenir-ne el jardiner que es cuidava del cultiu i també van desmantellar el cultiu de 200 plantes i també 13,9 quilos de cabdells preparats pel consum. A banda, van desmuntar tota la instal·lació i van requisar tot el material per tenir cura del cultiu. També van intervenir 2.950 euros en efectiu.