Vídeo | "Guerra" de bengales i coets al centre de Palafrugell

Un grup de joves es va trobar a la plaça Nova i es va començar a llançar material pirotècnic entre ells i posant en perill la gent i la zona

La Policia Local ha denunciat a sis dels implicats

"Guerra" de bengales i coets al centre de Palafrugell

Eva Batlle

Eva Batlle

La plaça Nova de Palafrugell va ser escenari aquest dimarts a la nit d'una "guerra" de bengales i petards per part d'un grup de joves.

Els veïns de la zona van alertar cap a les deu de la nit d'aquests fets a la Policia Local amb diverses trucades i es va dirigir fins aquest cèntric punt de la ciutat, on es van trobar amb aquest escenari.

El grup de joves s'estaven llençant bengales i coets de forma perillosa com si fos una batalla entre ells. Uns materials pirotècnics que podien haver impactat entre els vianants que encara estaven a fora del carrer però també en edificis, el mobiliari urbà, les cadires i taules dels bars o comerços de la zona. Sortosament, no va haver ferits ni afectacions.

Denunciats

En veure els policies, la "baralla pirotècnica" es va desfer i els joves van intentar fugir de la zona. Els agents van poder interceptar sis dels nois que havien participat en aquesta trobada pirotècnica mentre intentaven escapar del lloc dels fets. Els van interceptar quan fugien corrents cap a l'aparcament del Casal.

Aquests joves van acabar denunciats no només pels fets que havien ocasionat sinó per utilitzar aquests productes pirotècnics perillosos. La Policia Local de Palafrugell de fet els va requisar divers material pirotècnic. Concretament 15 bengales de segona categoria, una bateria de 16 coets de segona categoria i tres petards de la tercera categoria.

Pel que fa a les denúncies, els joves estan acusats d'utilitzar articles pirotècnics incomplint la normativa vigent, resistència als agents de l'autoritat i de desordes públics per l''alteració greu de la seguretat ciutadana.

Des de l'Ajuntament de Palafrugell es lamenten els fets ocorreguts durant la nit de dimarts al poble, indiquen en un comunicat aquest matí.

Subscriu-te per seguir llegint