Tanca la muntanya russa "més alta" d'Amèrica del Nord per una desagradable sorpresa

La muntanya russa té una caiguda d'entre 91 i 121 metres

La muntanya russa Fury 325 es troba en un parc entre dos estats americans

La muntanya russa Fury 325 es troba en un parc entre dos estats americans / DdG

DdG

El parc de diversions Carowinds a Carolina del Nord va tancar una de les muntanyes russes aquest divendres després de fer un descobriment que van espantar els seus responsables. El parc va informar que Fury 325 és una de les atraccions més altes i llargues de l'enorme parc que s'estén a banda i banda de les fronteres estatals de Carolina del Nord i Carolina del Sud.

"La giga muntanya russa més alta, ràpida i llarga d'Amèrica del Nord" romandrà tancada fins que es duguin a terme les inspeccions i les reparacions necessàries, ha dit el parc. 

Segons els treballadors del parc de diversions Carowinds a Carolina del Nord va tancar una de les muntanyes russes aquest divendres després de descobrir una esquerda en uns dels pilars de suport.

Una esquerda en un pilar va disparar les alarmes dels treballadors

Una esquerda en un pilar va disparar les alarmes dels treballadors / CNN

L'esquerda és a la part superior d'un pilar de suport d'acer.

La muntanya russa té una caiguda d'entre 91 i 121 metres (300 i 399 peus), segons Kings Island a Ohio.

Carowinds diu que el Fury 325 porta els passatgers a una altura màxima de 99 metres (325 peus) i arriba a les 152 km/h (95 mph).

La resta del parc aquàtic i de diversions va estar obert aquest dissabte, segons el lloc web de Carowinds.

"La seguretat és la nostra principal prioritat i valorem la paciència i comprensió dels nostres valuosos convidats durant aquest procés. Com a part dels nostres protocols de seguretat integrals, totes les atraccions, inclosa la muntanya russa Fury 325, se sotmeten a inspeccions diàries per garantir-ne el correcte funcionament i integritat estructural", va dir Carowinds.