L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell i l'exconsellera Dolors Bassa encara dormiran una nit més a Alcalá-Meco i el seu trasllat tindrà lloc a partir d'aquest dimecres, segons informen fonts d'Institucions Penitenciàries.

Serà un dia després de l'inici del trasllat d'Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, que han abandonat a les 10.30h d'aquest dimarts el centre penitenciari de Valdemoro -on havien estat traslladats procedents d'Estremera i Soto del Real- i que es dirigeixen ja a Zuera, a Saragossa.

Els quatre homes faran nit a aquest centre penitenciari abans d'arribar a Brians II dimecres, on passaran a custòdia dels Mossos i seran traslladats al centre penitenciari de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada. El Ministeri de l'Interior no confirma de moment si el trasllat de Bassa i Forcadell seguirà els mateixos passos.

Aquestes dues presons seran els destins dels sis presos després que el govern espanyol hagi iniciat aquest dilluns a la tarda el procés per traslladar-los. Es tracta dels destins que Serveis Penitenciaris ha considerat com a més adients.