25 de maig de 2020
25.05.2020
Diari de Girona

Albert Sáez, nou director d"El Periódico de Catalunya"

El nomenament de l'actual responsable de Transformación Digital reforça l'aposta multimèdia de la capçalera

25.05.2020 | 14:53
El nou director d'El Periódico, Albert Sáez.

El Periódico de Catalunya, societat pertanyent al grup Prensa Ibérica, ha nomenat a Albert Sáez director d'El Periódico.

El periodista barceloní, que actualment lidera el desenvolupament digital del diari català, substitueix al capdavant de la capçalera a Anna Cristeto, que deixa el càrrec després d'haver realitzat una important tasca en l'etapa de transició després de la compra de Grup Zeta per Premsa Ibèrica. Cristeto seguirà vinculada al grup Prensa Ibérica dins de la Direcció General de Continguts.

Albert Sáez assumeix la direcció d'El Periódico, diari de referència a Catalunya, i del mateix grup editorial que Diari de Girona, amb el repte d'accelerar l'estratègia de digitalització en el nou context després de la crisi del coronavirus, impulsar el procés d'integració de les seves redaccions, aprofundir en la transformació digital i intensificar el seu caràcter multimèdia, garantint la qualitat i el rigor que caracteritza a aquesta capçalera en els seus diferents suports.


Albert Sáez és membre de Comitè Editorial d'El Periódico de Catalunya i es va incorporar a la capçalera com a director adjunt el març de 2010, després d'exercir durant dos anys com a president de Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Abans va ser director adjunt de l'Avui des de 1998 fins al 2006.

És doctor en periodisme i ha estat professor i vicedegà de la Facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit