Blanes retrà el proper divendres 23 de novembre un homenatge als 50 anys de carrera artística al cantant blanenc més internacional, l´Esteban. Un esdeveniment organitzat a la Casa del Poble per iniciativa d´un grup d´amics.L´Esteve Baltrons i Roura (Blanes, 12 de març de 1936) va gravar més de quinze discos a Alemanya i Espanya de cançó melòdica. Però les seves aptituds artístiques no es limitaven només a la música. Així va participar en pel·lícules, va actuar al Molino, i va ser vocalista d´orquestres com la Maravella, la Principal de la Bisbal, Los Costeños o Joaquim Soms y sus muchachos.

A Blanes, tenia el seu local del carrer Raval número 69 que ell mateix dirigia. Aquest espai es va convertir en una institució de les nits blanenques i de la Costa Brava. Per allà hi han passat artistes, polítics, turistes i milers de persones anònimes.

Des de fa un temps ha traslladat la seva residència a Lloret de Mar. Però a la Casa del Poble es projectaran pel·lícules en les que hi va participar, s´exposaran fotos de la seva trajectòria i sonaran els seus grans èxits.