Un lladre que va entrar a robar al càmping Bellaterra de Blanes va ser enxampat al cap de poca estona de cometre el robatori i pocs minuts després de deixar a dins el seu cotxe el botí de l'assalt i part de la roba i l'utillatge que va fer servir per cometre el delicte, com ara un passamuntanyes amb el qual es cobria la cara. El botí que V. S., de nacionalitat txeca i amb residència a Blanes, havia extret de l'establiment seria sobretot diners en metàl·lic que podrien ascendir a 8.000 euros, la major part d'ells en monedes, segons fonts policials.

Els fets van tenir lloc el passat 30 d'octubre a quarts de cinc de la tarda. Va ser el vigilant del recinte qui va donar la veu d'alerta a la policia sobre la presència d'un home jove, d'aproximadament 1,80 metres d'alçada, de complexió prima i vestit de negre. Tot i les increpacions del treballador, el lladre va aconseguir escapolir-se però la coordinació entre Mossos d'Esquadra i Policia Local va possibilitar que el mateix dia una patrulla d'agents municipals trobessin un home que es corresponia amb la descripció de l'assaltant, i en escorcollar el seu cotxe van trobar-hi el botí del robatori, el passamuntanyes i altres elements amb els quals havia comès el delicte. El cos municipal va posar el detingut en mans de la policia judicial dels Mossos d'Esquadra, que el van portar davant el jutge de guàrdia.

Els assalts a càmpings no són estranys durant l'hivern, quan estan gairebé buits però els clients hi deixen les caravanes. La setmana passada es va donar un assalt a un càmping a Arbúcies.