17 de novembre de 2008
17.11.2008
Figueres

Vila diu que la redacció sobre l'estació intermodal desautoritza les veus escèptiques

17.11.2008 | 18:50

L'alcalde de Figueres, Santi Vila, ha valorat positivament l'adjudicació de la redacció dels projectes de la nova estació ferroviària intermodal a Vilafant. Segons Vila, aquest anunci 'dóna credibilitat' al model ferroviari aprovat en el ple extraordinari del passat 14 d'octubre i 'desautoritza definitivament les veus escèptiques que dubtaven de la posició que adoptaria l'administració estatal davant la construcció de la nova estació intermodal'.

El següent pas serà consensuar la ubicació definitiva de l'edifici de l'estació amb els seus serveis complementaris.

Per l'alcalde, el projecte adjudicat també 'desmenteix els rumors' sobre l'eventual instal·lació d'una àrea de superfície comercial, ja que el document contempla únicament els usos comercials vinculats a l'explotació comercial d'una estació ferroviària.

Vila ha explicat que el següent pas serà treballar amb el ministeri de Foment, Adif, l'empresa adjudicatària de l'obra i l'Ajuntament Vilafant per trobar la ubicació definitiva de l'edifici de la nova estació, que per al govern municipal Figueres és imprescindible que se situï uns 300 metres més al sud del que es preveu en l'estudi informatiu de la línea Barcelona-Portbou.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema