L´aparador d´una botiga de roba infantil de Palafrugell va ser la víctima involuntària la matinada del dimarts al dimecres de la conducció temerària d´un conductor begut en mans d´un tot terreny. L´home va perdre el control del vehicle i va encastar-lo contra la botiga Blau i Rosa del carrer Sant Sebastià, en el xamfrà amb el carrer de Sant Josep. Aquesta és la versió que explicava ahir el propietari de l´establiment, en Joan Juscafresa, d´acord amb les informacions que havia obtingut de la policia. Els desperfectes pugen a uns 1.400 euros segons Juscafresa.

La col·lisió va tenir lloc a les tres de la matinada i se´n va adonar quasi tot el carrer com a conseqüència del terrabastall que va provocar. Molts van ser els veïns que es van despertar i van treure el cap per la finestra per veure què passava i d0nar-ne compte a la policia.

Joan Juscafresa relatava, d´acord amb el relat de policies i veïns, que l´home que conduïa el tot terreny, d´origen magrebí, anava begut i havia robat el vehicle. Per la velocitat a la qual circulava pel carrer de Sant Josep o pel grau d´alcohol que portava a la sang, el tot terreny va acabar fent miques dos dels vidres de l´aparador de la botiga de roba. Juscafresa va descartar que la intenció fos emular aquests lladres que encasten cotxes contra establiments per entrar-hi a robar, l´anomenat allunatge.

El propietari seguia explicant que la policia local va aconseguir enxampar-lo perquè el conductor va entretenir-se a intentar treure el vehicle de dins la botiga. El fet, però, és que tenia les rodes rebentades ja que el vehicle va impactar amb els escalons que hi ha per entrar a l´establiment.

El fet que es tractés d´un tot terreny va provocar que topés amb tot el frontal contra els vidres, que es troben a uns 50 centímetres del terra. L´impacte va ser bastant fort perquè el vehicle trenqués dos vidres de l´aparador que són a prova de bales.

Juscafresa es mostrava ahir preocupat per la seguretat de la vila i manifestava amb ressignació que va haver de canviar els dos vidres que pujaven uns 1.400 euros. Ho va haver de fer el mateix dimecres i estar-se tot el matí vigilant la botiga fins que van col·locar els dos vidres.

Ahir, Juscafresa no tenia cap novetat del cas, que deia que el porten els Mossos d´Esquadra. Per això, té intenció d´anar a la comissaria de Palafrugell de la policia autonòmica en els pròxims dies per tenir més informació.