10 de gener de 2009
10.01.2009

El Consell insta a usar el mercat virtual de segona mà de les minideixalleries

S'ha posat al dia una pàgina web on es veuen
els objectes que els
usuaris han llençat

10.01.2009 | 01:00
El web on es pot accedir al mercat virtual.

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà recomana, un vegada acabada la campanya de Nadal i Reis, l'ús del mercat de segona mà de les minideixalleries a l'hora de llençar tot tipus d'objecte que després els usuaris poden endur-se de forma gratuïta.
L'àrea de Medi Ambient recorda que si disposem d'un objecte que hem substituït per un de nou, es pot portar a les minideixalleries de la xarxa comarcal o exposar-la al mercat virtual de segona mà, al m2m.mercats-altemporda.org.
La iniciativa que va crear el Consell consisteix a tenir un espai a la deixalleria on s'exposen els objectes que els ciutadans han portat, però que són en prou bon estat com per ser reutilitzats. L'exposició té una data de caducitat i posteriorment l'objecte es llença. També es disposa de la pàgina web, on s'exposen tots els articles de segona mà, ja sigui el mercat de les deixalleries i també els objectes que s'ofereixin des del mercat dels particulars, per tal de poder veure des de qualsevol ordinador els article exposats. D'altra banda, per tal de fomentar la utilització d'aquestes instal·lacions, el Consell publicarà en una pàgina web les dades de cadascuna de les deixalleries i minideixalleries.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema