Endesa ha acabat recentment els treballs per reforçar i renovar tecnològicament part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió de Lloret de Mar amb l'objectiu de millorar i garantir la continuïtat del subministrament dels clients de la urbanització Montlloret sense incidències.

L'actuació ha tingut un pressupost superior als 22.000 euros i ha consistit a substituir una antiga estructura de fusta que subjectava un centre de transformació aeri per una nova torre metàl·lica. Així mateix, l'operació també ha permès eliminar un altre pal de llum on hi havia instal·lat un seccionador, que s'ha desplaçat. A més, el nou disseny del centre de transformació d'intempèrie -que està dotat amb les últimes tecnologies que hi ha al mercat- és més robust i presenta una major resistència a les inclemències del temps.

Els treballs, que formen part del pla d'inversions que Endesa està desenvolupant a la comarca, també comportaran una notable reducció de l'impacte visual de les infraestructures elèctriques al territori i una integració a l'entorn més gran.