Blanes va aprovar inicialment el projecte d'adequació del nou centre juvenil Espai Morralla, situat a la zona industrial de la localitat. El govern va tirar endavant aquest projecte en la Junta de Govern Local del passat 16 de setembre. El pla d'adequació compta amb un import de 392.195,37 euros.

Cal recordar que l'any 2003 es va posar en funcionament el Centre Juvenil en una nau situada al carrer Montblanc al Mas Florit per al desenvolupament d'activitats d'animació sociocultural per a joves. El febrer de 2007 en aquest local es va posar en funcionament l'Espai Morralla, com a espai de creació cultural i un grup de joves van decidir programar un seguit de concerts de músics blanencs. La gran afluència de públic va provocar les queixes veïnals i que l'ajuntament decidís el 2009 suprimir l'activitat i buscar una nova ubicació a l'espai, que es va traslladar a una nau industrial de la zona del polígon. Amb l'adequació aprovada ara, es pretén posar en marxa l'espai.

Per altra banda, fa poques setmanes el consistori també va ampliar en 10 anys el contracte de lloguer de la nau, que inicialment era de 10 anys, i , per tant, actualment és de 20 anys. Cal recordar que en els pressupostos del 2010, el govern va preveure dues partides destinades a l'Espai Morralla: una era per comprar la nau i la segona era per dur a terme la seva adequació, que és la que ara s'ha aprovat en Junta de Govern.