L'aeroport Girona-Costa Brava tancarà l'any amb uns 4.800.000 passatgers que hauran passat per aquestes instal·lacions durant aquest any 2010, una xifra lleugerament per sota de l'any passat, quan es va arribar als 5 milions de viatgers.

El director de la instal·lació de Vilobí d'Onyar (Selva), Lluís Sala, va indicar que, a l'espera de computar les xifres de passatgers que passaran durant aquestes festes de Nadal, ja estudien aquestes xifres aproximades.

Des de l'arribada de Ryanair a l'aeroport del Prat, el nombre de viatgers a l'aeroport de Girona ha anat descendint i s'espera que segueixi aquesta tendència a la baixa.

A més, la companyia irlandesa de baix cost no deixa comprar bitllets per a l'estiu des de Girona, perquè encara està a l'espera de tancar l'acord econòmic amb la Generalitat, la Diputació de Girona i la Cambra de Comerç per seguir operant des d'aquesta instal·lació.

Sense canvi amb Ryanair

En aquest sentit, el director, Lluís Sala, ha apuntat que, de moment, no hi ha hagut cap canvi: "La seva programació segueix bloquejada per a l'estiu i espero que en pocs dies puguem tenir notícies sobre això".