08 de abril de 2011
08.04.2011

El TU critica l'obra de govern de Tossa

08.04.2011 | 02:00

Tossa Unida (TU), grup independent a l'oposició de l'Ajuntament, va denunciar ahir a través d'un comunicat "els incompliments de l'equip de govern de CiU". En aquest sentit, asseguren que s'han incomplert totes les promeses fetes el 2007. El TU conclou que "en quatre anys no han fet res del que van prometre", i anuncia que "ara tornaran a prometre, sinó el mateix, coses semblants".
Les crítiques són en el darrer butlletí de la formació. El grup fa un repàs una per una de les deu promeses electorals que va fer CiU i va explicant com es troben. Així, asseguren que no n'han complert cap. I anuncien una campanya dura: "Durant els propers dies viurem una campanya (cara) per fer veure que han fet moltes coses. Diners tenen i els gastaran abans de les eleccions: si guanyen continuaran donant la culpa als altres i si perden, què els importa que no hi hagi diners! Són així, no s'estimen Tossa".
Cal recordar que fa pocs dies, l'altre partit a l'oposició, el PSC, també va fer la mateixa crítica al govern. En aquell moment, CiU va reivindicar l'obra de govern i s'assegurava haver pogut "donar la volta" a la situació trobada el 2007. "Els grups de l'oposició només saben dir que no hem fet res, però crec que no val la pena ni intentar rebatre'ls amb paraules, perquè tenim un argument molt millor: els fets", assegurava l'alcaldessa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook