Els treballadors de l'hospital Trueta seguiran amb la tancada al vestíbul de l'hospital després que ahir no s'arribés a cap acord amb la gerència del centre sobre el restabliment del solapament de torns. La Junta de Personal va ser cridada a una reunió d'urgència amb el gerent, Rafael Gràcia i la directora general, la direcció d'infermeria i la cap de personal per arribar a un acord sobre la mesura que retribueix a infermeres i zeladores les hores extres que dediquen a informar sobre l'estat dels pacients als torns següents.

En el transcurs d'aquesta trobada, la presidenta de la Junta de Personal, M. Àngels Rodriguez (de CCOO) va remarcar que la gerència havia admès que la retirada del solapament afecta la qualitat assistencial però va afegir que estudiarien la revisió del nombre d'hores extres.

Davant d'aquesta situació, la Junta va decidir seguir amb la tancada per considerar que aquesta mesura és innegociable i hauria de reestablir-se sense reduccions d'horaris. Amb avui els empleats porten ja sis dies tancats al vestíbul i a l'entrada exterior del centre com a senyal de protesta per algunes mesures de les retallades.