En nom particular i de la meva família manifestem el nostre sincer agraïment a les autoritats i al conjunt de la societat gironina per la seva col.laboració en la recerca de Carla Paunero.

Notícies n'hi ha sempre i de tota mena, però avui és un dia de bones notícies: la nostra filla, que va desaparèixer a Girona la nit del dia 28 de maig, sortosament ha aparegut avui, dia 6 de juny.

Han estat nou dies difícils i durs per la manca de pistes que ens portessin a trobar-la, però hem tingut molt suport directe de la nostra família.

Entre tots hem seguint els diferents indicis i rastres que ens suggeria la gent de forma desinteressada i que ens donava ànims per continuar, a vegades fins les tantes de la nit. Seria llarg enumerar totes les persones que d'una o altra forma ens han donat suport i que han contribuït a la recerca de Carla de forma directa: personal i alumnes de la UdG, periodistes, amics i coneguts, alumnes de La Salle i acampats de plaça Catalunya.

De forma general volem donar les gràcies a premsa, ràdio i televisió per la forma curosa com han tractat el cas en uns moments especialment dolorosos per a la família. I de forma particular a Ester, Chantal i Mateu, pel seu suport de cada dia.

Gràcies també als nostres veïns de Cervià de Ter i de tots els barris de Girona i Salt pel suport incondicional; especialment als dependents/es de botigues per posar cartells als aparadors. Tot plegat ha portat que moltes persones l'hagin cercada per tota la ciutat d'una forma anònima. Gràcies en especial a la persona que l'ha trobada i l'ha retinguda fins l'arribada de l'autoritat.

Per a nosaltres avui és un dia molt feliç, no solament per tenir la Carla amb nosaltres i en bon estat de salut, sinó també per la càlida resposta que hem rebut d'una societat cohesionada com la gironina, que ha donat resposta solidàriament a una situació tan preocupant i difícil com la que hem viscut aquests dies.