El director de l'Escola d'Arts i Oficis Artístics d'Olot, Jordi Bartrina, a finals d'aquest mes de juny deixarà la direcció de l'Escola Superior de Disseny i Oficis Artístics d'Olot. Bartrina no es presentarà a les eleccions que ha convocat el Departament d'Ensenyament. La previsió és que el nou director del centre sigui el professor de disseny d'interiors, Antoni López. Bartrina continuarà al centre com a professor.

Jordi Bartrina considera que durant l'actual curs ha deixat resolt el problema de manca de recursos que els alumnes d'art van denunciar al curs 2009-10. Atribueix la solució a la incorporació de professors nous que, segons ell, han renovat les il·lusions dels alumnes. La manca d'alumnes i de recursos va provocar una polèmica sobre una possible de desaparició dels estudis reglats d'escultura i pintura a Olot.

Bartrina va ser sotsdirector del 1992 al 1996 i director del 1996 al 2000. Del 2000 al 2002 en el període de la direcció de Carme Ortiz va ser sotsdirector i del 2002 al juny del 2011 ha estat director.

Es mostra satisfet de la implantació de les diplomatures de disseny d'interiors l'any 2003 , les de disseny gràfic al 2007 i de l'inici aquest any acadèmic dels graus en Disseny Gràfic i Disseny d'Interiors d'acord amb l'Espai Europeu d'Educació Superior.

També comptabilitza com a satisfacció l'ampliació de l'escola a la factoria veïna de Can Sacrest. La previsió és que l'ampliació, de la qual hi ha projecte, sigui realitat quan la Generalitat de Catalunya reprengui la inversió en els equipaments educatius.