Cinc menors han resultat intoxicats lleus a causa d'una fuita de clor en una piscina exterior de la casa de colònies Albatros de Llafranc (Palafrugell). Els bombers han rebut l'avís a un quarts de dotze del matí i, segons les informacions dels efectius desplaçats, hi ha hagut una avaria a la sala de màquines de la piscina i sembla ser que hi ha una fuita a la canonada que arriba fins a la piscina i que està soterrada. Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els cinc menors presentaven símptomes d'intoxicació lleus, mareigs i vòmits. Dos d'ells han estat traslladats en ambulància a l'hospital de Palamós i els altres tres al CAP de Palafrugell pels mateixos monitors de la casa de colònies.

Els efectius desplaçats a la casa de colònies, situada al paratge la Farena número 2 de Llafranc, han comprovat que s'hauria produït una fuita de clor a la piscina exterior. En aquests moments, es treballa per trobar el punt exacte d'aquesta fuita per tal de solucionar el problema el més aviat possible.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM.