Vuit persones han estat evacuades per precaució, i una altra ha estat confinada al seu habitatge, en el marc d'un incendi que ha tingut lloc aquest dijous al matí en un pis de Blanes (Selva) i que no ha causat ferits. Els fets han tingut lloc poc abans de les deu del matí, quan per causes que s'investiguen s'ha originat un foc en un pis de la primera planta del bloc número 8 del carrer Jaume Balmes. Tot i que els Bombers han apagat l'incendi en tres quarts d'hora, les flames han cremat totalment el pis.

Al bloc afectat hi ha cinc plantes, amb quatre habitatges a cadascuna. Com a mesura preventiva, Mossos d'Esquadra i Policia Local han evacuat les vuit persones que hi havia en aquell moment a l'edifici. Un agent de la Policia Local que feia aquesta tasca s'ha autoconfinat al terrat del bloc mentre els Bombers feien l'extinció del foc.

L'incendi ha estat controlat a les 10.40 h. Una hora més tard, les set dotacions dels Bombers que treballaven al lloc dels fets seguien remullant les brases i ventilant el pis sinistrat, i els veïns encara no havien pogut tornar a les seves cases.

Posteriorment els Bombers han informat que a dins del pis cremat hi havia dos gossos, que han mort en l'incendi. També s'ha explicat que el Sistema d'Emergències Mèdiques ha traslladat a l'hospital Comarcal de Blanes dues persones, que residien a l'habitatge i que han estat ateses per atac d'ansietat.

Com a mesura de seguretat i una vegada inspeccionat pel tècnic municipal, el pis ha quedat apuntalat.

Cap a la una del migdia els veïns ja havien pogut tornar a casa seva.